Det er bestemt en fordel når et supermarked har sin egen pakkemaskine til at vaccum pakke eller trayseale mad i bakker. Når jeg tænker på alt det mad af forskellige art der er pakket ind på enten den ene eller anden måde. Det er smart, det er nemt, det er hurtigt af få pakket sine fødevarer på en hygiejnisk måde, så varerne kan holde sig i meget længere tid, og se godt ud når de ligger i køle montren. Jeg selv har en lille bordmodel stående til at vaccum pakke mine egne ting – så holder de sig nemlig ekstra længe, efter jeg har haft åbnet det jeg har købt i supermarkederne. Nogen gange laver jeg også mad til en uge ad gangen, og her bliver mine varer også vaccum pakket. Så selve løsningen med en pakkemaskine er god for både industri og privat.

Samlebånd og pakkemaskiner

Ja, det er ikke lige sådan det ser ud hjemme hos mig, men jeg kan da levende forestille mig, at det vil se sådan ud i et industri miljø. Da jeg i tidernes morgen købte min lille vaccum pakke maskine fra ingvald, var jeg også inde og lure på deres store maskiner på ingvald.dk, ikke at jeg havde brug for dem, men de så virkelig gode og effektive ud – og hvis jeg engang skulle gå hen og blive selvstændig indenfor fødevare branchen, så ved jeg også hvor jeg kan få en perfekt pakkemaskine til formålet – det er kvalitet til rimelige penge og nem at tjene ind igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *