Danmark er godt nok et lille land, men vi er også kendt for vores mange kystlinjer, hvor der ligger mange øer ude foran.
Selv inde i vores farvande er der mange øer, og vi snakker flere hundrede.

Det er klart, at man ikke kan bygge en bro til de små øer, for de ville være lange, dyre og gøre det svært for skibstrafikken at komme frem og tilbage i området, da det ikke er sikkert, at man kan lave en bro, der er høj nok til så mange skibe.

Og så kan man jo også tale om, at hvis det er en lille ø, så er der nok ikke så mange, som der vil bruge den, hvorfor det ikke kan svare sig af finansiere den slags.

Men der er andre steder, hvor man kan have brug for en gangbro til ufremkommeligt terræn af den slags, som der kan ligne en badebro.
Det er en markant mindre bro, og man kan også få sådan en som en adgangsbro, og det er ikke kun til gangbesværede, at man bygger den slags.

Gør det lettere at komme gennem ufremkommeligt terræn

Ufremkommeligt terræn behøver jo ikke være bjerge, som der jo ikke er mange af i Danmark, for det kan også være sumpede områder, områder med siv eller mindre bakkede områder med åer og lignende.

Det behøver ikke være noget, som man går hen at fjerner eller laver lokalområdet om gevaldigt, fordi man skal have lettere ved at komme rundt, for man kan nemlig bygge en gangbro eller en adgangsbro.

Det gør det bare så markant lettere at komme rundt, om man er på gåben, cykel eller i rullestol, og så kan man gøre det mere attraktivt at komme rundt i visse naturskønne områder, når det bliver nemmere at komme omkring.

For et område kan jo være smukt nok i sig selv, men hvis man kun kan nyde det fra en flyvemaskine, så kommer man jo ikke helt ned i området og mærker naturen samt stilheden.

Derfor er løsningen at se, om man kan konstruere en gangbro eller en adgangsbro i dette område.