Som pensionist har jeg mange ledige stunder, som jeg gerne vil tilbringe i naturen – jeg har mange ønsker, og da jeg så golf i vejle, tænkte jeg at det kunne da være sjovt at prøve. Ikke at jeg tror at jeg kan spille det, eller i det hele taget bare ramme bolden, men det kunne da være sjovt at prøve. Nogen siger det er en dejlig hobby, og at jeg vil få meget motion, syntes nu jeg får rigeligt med motion med gåture, motionscenter, svømning – men så kan jeg jo bare droppe gåturene, for dem vil jeg jo så få via Golf. Gud, så kommer jeg til at spille det samme som min eks mand, og hvor mange gange har jeg ikke sagt, at det kommer jeg aldrig til – nå men prøves det skal det. min eks mand siger også at selve udstyret er rigtig dyrt, for ikke at tale om kontingentet – nå men der sker jo ikke noget ved bare at få en prøve time. Så må jeg lave en ansøgning til kommunen, om de vil give et tilskud til en gammel pensionist der ikke har så meget at gøre godt med. Måske er der endda nogen der vil sponsorere mig, griner. Sidst jeg gik tur, kom der nogle gamle damer der spillede golf, men tror det var overklassen, for de lød som om de ejede hele golfbanen, og at vi andre ikke måtte gå på de stier der var. Men det gjorde vi bare alligevel, for det var jo ikke noget de skulle bestemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *