Klhenriksen.dk

Klhenriksen.dk er en webshop, der sælger kvalitetslædervarer til både mænd og kvinder. Der er primært tale om beklædningsgenstande, såsom hatte, bælter, smykker o. lign. men du kan også finde accessories som keyhangers og punge. De fleste produkter findes i flere størrelser. Flere af deres tilbud findes også i forskellige former for stof. Yderligere har de udvidet sortimentet med forskellige typer julepynt. Klhenriksens produkter laves primært i Danmark, men nogle fremstilles i Italien. Klhenriksen.dk sætter en ære i at levere den bedste kvalitet og et højt serviceniveau. Du får altid gratis fragt ved køb for 499 kr. og 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du har svært ved at vælge en gave, kan du altid give din ven eller familiemedlem et gavekort. Selvom der står en fast beløb ved “gavekort”, kan du selv vælge beløbet. Det kan bruges til ethvert produkt i webshoppen og alle kan finde noget, de vil blive glade for.

Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev og få tilbud og nyheder. De får jævnligt nye produkter ind, og du er velkommen til at kontakte dem, hvis du ønsker at høre mere eller har specielle ønsker.

Ravsmykker

Hvis du mangler et flot smykke til dig selv eller en du holder af, kan du prøve at gå på jagt i Klhenriksens ravsmykker. Du kan f.eks. tjekke halskæde rav ud. Der er forskellige størrelser og behandlinger af halskæderne. Nogle er naturslebne, andre er polerede. Nogle består af ravstykker, der ser ens ud, andre består af stykker, der varierer i størrelse og slibningsform, hvilket giver halskæden et flot farvespil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *