Fodbold er en fantastisk måde for børn at være aktive, have det sjovt og få venner. Men før de kan komme på banen, har de brug for det rigtige udstyr. Her får du et overblik over, hvad dit barn skal bruge for at komme i gang med at spille fodbold, lige fra klamper til skinnebensbeskyttere. 

Fodboldstøvler 

Cleats er måske det vigtigste stykke fodboldudstyr. Ikke alene giver de trækkraft på banen, men de beskytter også dit barns fødder mod at blive skadet af vildfarne bolde eller hårde overflader. Når du vælger fodboldstøvler til dit barn, skal du kigge efter nogle med en god pasform, der ikke glider af under spillet. Det er også vigtigt at vælge klamper, der er lavet af materialer af høj kvalitet, som kan modstå almindeligt slid. 

Skinnebensbeskyttere 

fodboldskinner er vigtige dele af fodboldudstyret, fordi de beskytter dit barns skinneben mod stød med andre spilleres ben eller selve bolden. De skal passe godt rundt om dit barns læg og skinneben og være behagelige nok til, at de ikke hæmmer dets bevægelighed på banen. Sørg for at vælge et par, der er lette, men alligevel holdbare nok til regelmæssig brug. 

Fodbold 

Ingen fodboldkamp ville være komplet uden en ordentlig fodbold! Kig efter en i en passende størrelse (normalt 3 eller 4) til dit barns aldersgruppe og færdighedsniveau samt en, der er lavet af materialer af god kvalitet, så den forbliver i god stand selv efter flere gange at være blevet brugt. Hvis det er muligt, bør du købe to bolde – en til træning og en til kamp – hvis der skulle ske noget med den første midt i kampen!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *