Har du nogensinde overvejet Personlig træning online, men ikke helt vidst, hvad du kunne forvente? Så er du kommet til det rette sted. På online forløbet får du mulighed for at vælge forskellige hjemmetræningsprogrammer, der er tilpasset dit niveau og dine ønsker. I dette blogindlæg vil vi fokusere på, hvad du kan forvente, når du træner på ONLINE-forløbet.

Som nævnt får du mulighed for at vælge hjemmetræningsprogrammer, der er både med og uden udstyr. Det betyder, at du kan træne uden at skulle investere i dyrt udstyr eller i form af dyre fitnesscentre. Programmerne er designet, så du kan træne effektivt og målrettet uden at skulle bruge lang tid på det. Således er det velegnet til dig, der ønsker at finde tid i en travl hverdag til at tage dig af din krop og dit helbred.

Programmerne er opbygget af funktionelle øvelser og som cirkeltræning. Det betyder, at du vil træne flere muskelgrupper samtidig og på den måde få en optimal træning. Det vil også forbedre din balance og koordination​. Hvis du er nybegynder, kan det være en god idé at starte med et program uden udstyr, og arbejde dig op fra der.

Når du tilmelder dig online forløbet, vil du modtage en beskrivelse af hvordan programmerne kan tilpasse sig dit niveau og dine ønsker. Desuden vil du også have adgang til en træner, der kan hjælpe dig med spørgsmål og vejlede dig i din træning. På denne måde vil du føle dig mere motiveret og ansvarlig for at opnå dine træningsmål.

Det er også værd at nævne, at ONLINE-forløbet har en række fordele sammenlignet med traditionelle fitnesscentre og personlige trænere. For det første kan du træne, når det passer dig og i dit eget tempo. For det andet kan du eliminere transporttid og omkostninger. Og for det tredje kan du også træne på farten med online træningsprogrammer lige ved hånden.​

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *