Det er blevet moderne som aldrig før at begynde at dampe på en e-cigaret, og det kan have noget at gøre med, at det er et radikalt sundere alternativ til, at man blæser almindelige tobak.
Det sidste er jo en meget vandedannende vane, som det kan være svært med at slippe af med, hvorfor det er godt, at man kan overgå til noget andet, som der er meget bedre for ens krop.
Der har nemlig været utallige forsøge på at finde på metoder, så folk kan stoppe helt, om det er med plastre, tygegummi, trappe ned, spise slik som erstatning eller ligefrem tage en kold tyrker, men det er bare ikke alle, der har viljestyrken til den slags.
Desuden er det nemt at falde i igen, hvis man er til fest, hvis man er stresset, eller der sker en stor omvæltning i ens liv, hvor man har brug for at dulme nerverne eller tage fat i nogle gamle vaner, som man gjorde tidligere.

Se en fremtid for dig som damper

Folk har brugt utallige penge på hypnose og andre terapiformer, hvor de skulle kunne stoppe med at ryge, og for nogle har det da hjulpet, men hvis rygning har været en stor del af en persons liv, så er det svært at stoppe helt – og holde det ved lige.
Det kræver bare én cigaret, og så kan man falde i vanen igen og begynde at ryge, og så er man lige vidt med alle de midler, som man brugte på at stoppe med at ryge i sin tid.

Derfor kommer det at dampe dig til undsætning, for foruden at være meget sundere at gøre, så kan man på den måde trappe ned med nikotinindholdet, som der er dét, der gør, at mange bliver ved med at ryge, da det er her, det vanedannende findes.
Desuden har man stadig fornemmelsen af at ryge, og så kan man opleve en masse forskellige smage ved at dampe.
Der er tit også mange flere steder, man må dampe end at ryge, og så dufter det også meget bedre, da man kan få mange smage til at dampe med.