Min gamle sofa var temmelig slidt efter 30 års brug, men den havde også gjort det rigtig godt, men nu var tiden kommet til at den skulle udskiftes – så jeg gik på jagt efter en ny sofa og havde brug for at se hvad der fandtes af sofaer på markedet. Jeg var ikke interesseret i en hvilken som helst sofa, den skulle være lidt for sig selv, den skulle være slidstærk, den skulle være holdbar og kunne tåle at der sad store mennesker i den uden at den gik i stykker, og hvis jeg så lige kunne få en sofa, hvor der også var mulighed for at der kunne sidde 5-6 mennesker i den og at den egnede sig til at sove i, når man havde liggende gæster – så var lykken gjort. Så jeg har godt nok kigget på mange sofaer inden jeg fandt lige den sofa, der opfyldte alle mine kriterier.
Jeg kiggede efter en design sofa, for den måtte jo gerne være smart, og af sidste mode – så ud fra de designer sofaer som jeg fandt, fandt jeg også en som faldt i min smag og behov.

Andre mennesker ville nok have nøjes med en 2 eller 3 personers sofa, men da min familie er mega stor, så var den ikke stor nok til mig og mit behov, så det blev til en stor hjørnesofa, hvor ryglænet var højt, så man også sad godt i den. Den var polstret med koldskum, hvilket gjorde at siddefladerne ikke faldt sammen med tiden, men holdt faconen uanset hvor tunge mennesker der sad i sofaen. Så var den også praktisk, for jeg havde valgt en i læder, der kunne tåle lidt f hvert – og var nem at rengøre, hvis nu børnene kom til at spilde et eller andet i den nye sofa.
Den sidste gode ting er var ved min sofa, var at den ene side kunne slås ud så der var en soveplads, og nedenunder kunne jeg så opbevare sengetøj.
Så uanset hvilke behov man har i forhold til en sofa, så tænker jeg at der findes noget til alle, designer sofa eller ikke.